گردشگران علاوه بر این که در سفر به کشورهای مختلف به دنبال جاذبههای دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعمهای منحصربهفردی را شامل میشود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا نیز یافت میشود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آنها را پیدا میکنند. در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم که خوشمزهترین در جهان هستند و طعم ناب و بینظیری دارند؛ در این سفر خوشطعم همراه ما باشید.
خوردنیهای جذاب استانبول
سیمیت (Simit)
در
استانبول نمیتوان فردی را از تمام طبقات اجتماعی یافت که قدرت مقاومت در
برابر عطر نان تازهای را داشته باشد که در کنجد غلت خورده و در مجاورت
حرارت آتش، برشته شده است. اگر فرانسوی ها با نان باگت فرانوسی در حال رفتن
به هر کجا شناخته میشوند، نماد ساکنان استانبول در ساعات اولیه صبح را
نیز باید سیمیتهای پیچیده شده در کاغذ خواند که میتوان لذت آن را نوشیدن
چای در یک استکان کمر باریک شیشهای دوچندان کرد. البته مسافران تور لحظه آخری استانبول می توانند سیمیت را در طول روز از گاریهایی که سیمت میفروشند یا از نانواییها تهیه کنند.
لهمجون (Lahmacun)
لهمجون
یا پیتزای ترک سادهترین و در عین حال یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که
اخیرا راه خود را به برخی از استانهای شمال غربی کشورمان نیز باز کرده
است. لهمجون شامل خمیر نازکی است که روی آن تکههایی از ترکیب گوشت قرمز
چرخکرده، پیاز و فلفل قرمز پخش شده و برای دقایقی در تنور مورد نوازش آتش
قرار گرفته است. در واقع لهمجون شبیه به نان لواش است با این تفاوت که روی
آن در زمان پخت، مواد نامبرده اضافه شده است. لهمجون را باید پس از خارج
شدن از تنور میل کرد.
در کنار لهمجون مقدار زیادی جعفری تازه و آب لیمو نیز سرو میشود که با اضافه شدن دوغ محلی یا همان آیران (Ayran) همه چیز برای تجربهی یک وعدهی غذای لذیذ در دسترس است. لهمجون را میتوان در تمام محلات استانبول پیدا کرد، اما اگر به دنبال بهترین لهمجون تهیه شده در تنورهای سنگی باشید، بهتر است به سراغ لهمجون خلیل (Halil Lahmacun) و بُرسام تاش فیرین (Borsam Tas Firin) در محلهی کادی کوی (Kadikoy) و فیستیک کباب (Fistik Kebab) در محلهی آرناووت کوی (Arnavut Koy) بروید.
خوردنیهای جذاب سنت پترزبورگ
گولابتسی | Golubtsi
این
غذا همان دلمه کلم است که برای درست کردنش باید گوشت، برنج و ادویه را در
داخل برگ کلم پیچید و آن را با سس گوجه، آلو بخارا، سبزیجات، فلفل و دیگر
ادویهها پخت. این غذای خوشمزه در موقعیت های خاص پخته می شود و طرفداران
زیادی دارد. مسافران تور لحظه آخری برای کمتر کردن هزینه های سفرشان می توانند از غذاهای سبک تر و محلی روسیه ای استفاده نمایند.
هرینگ | Herring
هرینگ
هم از آن سالادهای خوشمزه روسی است که برای تهیه آن از چند لایه سبزیجات
استفاده می شود، سبزیجاتی مثل گوجه، هویج و چغندر را می پزند و با پیاز خرد
شده و سس مایونز ترکیب می کنند. برای اینکه سالاد رنگ خوشرنگی به خود
بگیرد از ترکیب چغندر و مایونز در لایه رویی استفاده می شود و در آخر هم
برای تزئین روی آن تخم مرغ آب پز خرد شده ریخته می شود. افرادی که با تور روسیه به این کشور سفر می کنند می توانند این غذای لذیذ را در همه رستوران ها به راحتی پیدا کنند.
کولودتس | Kholodets
برای
درست کردن کولودتس مواد تهیه این غذا را داخل ژلاتینی که از گوشت درست شده
می گذارند. برای تهیه این ژلاتین گوشت را مثل خورشت می پزند و بعد به حال
خود رها می کنند تا سرد شود و تکه های گوشت به دلیل سرد شدن شکل ژله ای به
خودش می گیرد. این غذا در تعطیلات زمستان و سال نو خورده می شود.
بهترین تورهای خارجی را با بهترین قیمت ها و کامل ترین خدمات مسافرتی، از آژانس مسافرتی الفبای سفر بخواهید.
خوردنیهای جذاب آنتالیا
آنتالیا
یک شهر بزرگ و زیبا در حاشیه دریای مدیترانه و در کشور ترکیه است. شهر
آنتالیا به دلیل قرار گرفتن در کنار دریای مدیترانه دارای غذاهای لذیذ و
خوشمزه به سبک ترکی و عثمانی خود است بنابراین تمام گردشگران و توریست های
آنتالیا باید غذاهای سنتی آنتالیا را امتحان کنند که در ادامه برخی از این
غذاها را بررسی می کنیم. کومپیر نام یکی از غذاهای خیابانی است که گردشگران
تور لحظه آخری آنتالیا
می توانند به راحتی آن را در سطح شهر بیابند. این غذا از مواد غذایی
بسیاری از جمله پنیر و سوسیس و ... داخل یک سیب زمینی برشته شده تشکیل شده
است. کومپیر از غذاهای شناخته شده ترکی می باشد که اغلب توریست ها این غذا
را امتحان می کنند.
از دیگر غذاهای خوشمزه که در تور آنتالیا می توانید از آن لذت ببرید پایدلاهماکون است. این غذا بسیار شبیه پیتزا می باشد البته با ظاهری متفاوت اما این غذا مانند پیتزا شامل پنیر، گوشت قرمز و گوشت مزغ است که در تنور سنگی پخته می شود. آنتالیا به دلیل اینکه یک شهر ساحلی در دریای مدیترانه است بنابراین بسیاری از غذاهای محلی در این شهر غذاهای دریایی مانند میگو و ماهی می باشند و باید گفت که غذاهای دریایی تازه می باشند و از صید روزانه در این شهر برای پخت غذاها استفاده می شود.